Skip to main content
Til toppen

Om oss

Velkommen til Scanasia, din pålitelige leverandør av autentiske asiatiske næringsmidler! Vi spesialiserer oss i import og distribusjon av høykvalitets tørrvarer, ferskvarer, frysevarer og non-food produkter fra Asia, og leverer eksklusive smaker til bedrifter som ønsker å berike sitt sortiment med autentiske og unike produkter.

Vår omfattende portefølje består av nøye utvalgte produkter som representerer den rike kulinariske arven fra Asia. Enten det er de delikate smakene av japansk sushi, den krydrede varmen fra thailandsk curry, eller den tradisjonelle kinesiske dim sum-opplevelsen, har vi det du trenger for å tilfredsstille dine kunders gane.

Vi står for kvalitet og autentisitet, og vårt dedikerte team jobber tett med pålitelige leverandører for å sikre at våre produkter oppfyller de høyeste standardene. Fra tradisjonelle favoritter til innovative kulinariske opplevelser, er vi stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av autentiske asiatiske næringsmidler som vil imøtekomme behovene til restauranter, dagligvarebutikker, hoteller og andre virksomheter.

I tillegg til vårt varierte utvalg av matvarer, tilbyr vi også rask og pålitelig distribusjonstjeneste, slik at du kan holde lageret ditt fylt med de ferskeste og beste produktene. Vårt mål er å være din langsiktige samarbeidspartner, og vi strekker oss alltid for å levere enestående kundeservice og konkurransedyktige priser.

Gjør Scanasia til din første destinasjon for autentiske asiatiske næringsmidler av høy kvalitet. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov, og la oss sammen skape smakfulle opplevelser for dine kunder!

Language
Min side