Ring Oss (+47) 22 65 03 75
Handlekurvkr 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Scanasia AS er et spesialisert foretak innen import- og distribusjon av autentisk asiatiske matvarer i Norge. I samarbeid med mer enn 50 leverandører og produsenter i 13 land på tre kontinenter, fører vi et varesortiment på over 2000 varelinjer bestående av både tørre, frosne produkter, friske eksotiske frukter og grønnsaker i tillegg til non-food som du - som forbruker - kan finne i de aller fleste etniske butikker rundt om i landet.

Scanasia AS er kjent blant kunder fra som en solid og pålitelig leverandør med et unikt servicenivå. Vår kundeportefølje består av matvarebutikker, kiosker, restauranter, sushi-barer, cateringvirksomhet og storhusholdningsgrossister.

Scanasia AS har alltid innsett at matvaresikkerhet er et viktig og grunnleggende aspektet i denne bransjen. Vi har derfor lagt ned betydelig innsats og resurser, i mange sammenhenger i samarbeid med Mattilsynet, for å sikre at våre produkter alltid er i samsvar med gjeldende lovverk.

Scanasia AS ønsker å bidra til å gjøre driften din mer attraktiv og lønnsom ved å jobbe målrettet, systematisk og langsiktig på mange områder for å gi deg de nødvendige konkurransefortrinn i et stadig krevende men ekspanderende marked.

I tillegg til grossist virksomhet i Brobekkveien - Alnabru har Scanasia AS nylig overtatt en matbutikk i Storg27 i Oslo sentrum, der vi fører det meste av det du, som forbruker, måtte trenge for å tilberede en vellykket middag på asiatisk vis. Velkommen!